​Користь сухофруктів з яблук та груш

​Користь сухофруктів з яблук та груш
21:51, 06 Мар.

Найбільш поширеними сухофруктами є яблука та груші. До того ж вони найдоступніші. Ці фрукти значною мірою дозволяють вивести з організму надлишки солей та важких металів. За рахунок цього факту їх застосовують у дієтах, спрямованих на стабілізацію маси тіла.

Регулярно вживаючи сушені яблука, можна вгамувати почуття голоду, при цьому організм насичується корисними мікроелементами. У такому вигляді вони містять оптимальну кількість корисних складових. Ви можете замовити та купити корисні солодощі за самою вигідною та доступною ціною.

Користь сухофруктів полягає у запобіганні застуді, захворюванням ендокринної системи та серця.

Яблука в такому вигляді містять величезну кількість:

пектинових сполук;

харчових волокон;

бромелайну;

вітаміни А, В, РР;

аскорбінову кислоту;

глюкозу.

Що ж до груш, всі вони сприяють активізації обміну речовин.

Ці фрукти містять нерозчинну клітковину. Остання своєю чергою активізує природну стимуляцію скорочувальної здатності стінок ШКТ. Клітковина сприяє виведенню накопичених шлаків та токсичних сполук.

Груша в сушеному вигляді використовується для:

профілактики різноманітних захворювань травної системи;

знищення шкідливих мікроорганізмів;

стабілізації процесів кровотворення.

І для яблук, і для груш добова доза не повинна перевищувати 100 г. Таким чином, користь сухофруктів буде очевидною без шкоди організму.

Цукерки із сухофруктів - альтернатива дитячим ласощам

Цукерки із сухофруктів – кондитерські вироби, що відрізняються низькою калорійністю, корисністю та приємними смаковими якостями. Ці продукти є потенційними лідерами російського ринку солодощів.

Вибір сухофруктів для приготування якісних цукерок

Якісні цукерки із сухофруктів потребують ретельного відбору інгредієнтів.

Оптові постачальники сухофруктів мають пред'являти сертифікати якості сировини. Оптимальний термін придатності та відсутність зіпсованих ягід – запорука успішного виробництва екологічно чистих солодощів.

Для того щоб отримати солодкий смак натуральних цукерок, що не містять цукру, виробники використовують набір з наступних фруктів:

Фініки. Містять велику кількість фруктози, калію, вітамінів А, В, фолієвої кислоти. Мають кардіотонічними, цитостатичними властивостями. Плоди фінікової пальми зміцнюють сечостатеву систему, ШКТ, покращують дітородну активність.

Рубрика: Статьи. Читать весь текст на obukhov.kyiv.ua.